11/12/10

Τρία σενάρια

Τα γεγονότα:

1) Μέχρι προχτές είχε ζέστη. Συγκεκριμένα, το είδος της ζέστης που μπορεί να σε κάνει να φοράς κοντομάνικα μέσα στο σπίτι, ή ενίοτε να θες να ανοίξεις τα παράθυρα "να μπει αέρας". Ο κόσμος στους δρόμους αναρωτιόταν τι σόι Δεκέμβρης είναι αυτός, πόσο μας έχει καταστρέψει το φαινόμενο του θερμοκηπίου κτλ κτλ κτλ.

2) Από χτες το έχουμε ολίγον τι δαγκώσει. Και χτες τα ξημερώματα αλλά και σήμερα το πρωί, εσάς δεν ξέρω τι καιρό σας κάνει αλλά εδώ χιονίζει! Ο κόσμος προς το παρόν δε λέει απολύτως τίποτα. Είναι ήδη υπερβολικά απασχολημένος με το να προσπαθεί να μη γίνει παγοκολώνα...

Τα σενάρια για το τι προκάλεσε τα γεγονότα:

1) Υπάρχει Θεός. Συγκεκριμένα, υπάρχει Θεός ο οποίος είχε ξεχάσει τον καιρό στο ζεστό πρόγραμμα. Ε από χτες, το γύρισε στο κρύο.


2) Πρόκειται περί τεχνητού κρύου/χιονιού κτλ, το οποίο μας ρίχνει η Coca Cola Company (ή μπορεί και καμιά άλλη εταιρεία, δεν ξέρω) για να μπούμε σώνει και ντε στο Christmas spirit. Διότι έχουμε και έχουμε κρίση, άμα έχει και 25 βαθμούς μέσα στο Δεκέμβρη, πάει άπατος ο χριστουγεννιάτικος καταναλωτικός τζίρος για φέτος...

3) Το σύμπαν προσπαθεί με τρόπο να μου πει ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεκινήσω μαθήματα οδήγησης. Τόσο καιρό το αναβάλλω, τώρα που το αποφάσισα χιόνισε! Τυχαίο; Αυτό να νομίσω;

4 σχόλια:

stassa είπε...

Η εξήγηση είναι το 1), όπως βλέπουμε και στο ντοκουμέντο εδώ:

http://blog.wentoday.com/?p=390

Αιθέρια είπε...

Χμμμ αν και γέρνω προς το (1) θα κάνω συνδυασμό με (3)! Ο Θεός υπάρχει και το γύρισε στο χιόνι γιατί κάποιος που περπατά και παρασύρει πράγματα στο διάβα του(μα για ποιον να λέω???) χωρίς να το καταλαβαίνει ΔΕΝ πρέπει ποτέ να βρεθεί πισω απο τιμόνι!!

mahler76 είπε...

καλά εγώ τα φόραγα τα κοντομάνικα και στο δρόο είναι η αλήθεια. Θα πάρω την επιλογή ένα με τον Θεό να έχει ξεχάσει το ζεστό πρόγραμμα στο αναμμένο.

Afroditi είπε...

Εγώ ψηφίζω το 3. Ότι και να συμβαίνει να το μεταφράζεις σα δικαιολογία για να μη μάθεις οδήγηση. Αν είχα σκεφτεί έτσι έξυπνα χρόνια πριν, δε θα χρειαζόταν να οδηγώ τώρα (με το ζόρι να λέμε την αλήθεια), αφού δε θα είχα πάρει ποτέ δίπλωμα!
Και σιγά μην υπάρχει Θεός (καλού, κακού το βάζω κεφαλάιο το θου, μη το δει και καταλαβαίνεις...)

/* Script for Google Analytics ------------------------------*/